Payment with Klarna Payment with Swish
Snabb leverans / Säkra betalningar / Enkla returer

Om oss

Välkommen till EcoHeat, din pålitliga partner för energieffektiva uppvärmningslösningar. Vi är en bifirma till det framstående solcellsföretaget Photonic och har specialiserat oss på pelletskaminer för uppvärmning. Sedan vår start år 2023 har vi levererat innovativa och hållbara alternativ för att optimera fastigheters energiförbrukning.

Vi på EcoHeat brinner för att skapa en grönare framtid genom att erbjuda högkvalitativa pelletskaminer som kombinerar komfort och miljöhänsyn. Vår expertis inom energieffektivitet och fastighetsoptimering gör oss till en pålitlig partner för både privatpersoner och företag som strävar efter att minska sin klimatpåverkan.


Experter på pelletskaminer

Våra pelletskaminer är noggrant utformade för att möta dina specifika behov och önskemål när det kommer till uppvärmning. Vi erbjuder ett brett utbud av modeller och designalternativ för att säkerställa att du hittar en pelletskamin som passar perfekt i ditt hem eller företag.

Utöver att erbjuda högkvalitativa produkter strävar vi efter att ge en enastående kundupplevelse. Vårt dedikerade team av experter står redo att ge råd och vägledning för att hjälpa dig att fatta välgrundade beslut när det gäller dina uppvärmningsbehov. Vi strävar alltid efter att överträffa dina förväntningar och bygga långsiktiga relationer med våra kunder.


Photonic Logotyp


En del av Photonic

Som en del av Photonic-familjen är vi stolta över att vara en del av ett företag som delar vår vision om en mer hållbar framtid. Tillsammans arbetar vi för att främja användningen av förnybar energi och energieffektivitet för att minska vårt beroende av fossila bränslen och bidra till en renare miljö.

Kontakta oss idag för att lära dig mer om våra pelletskaminer och hur vi kan hjälpa dig att optimera din fastighets energiförbrukning. Tillsammans kan vi göra en verklig skillnad och skapa en grönare och mer hållbar framtid för kommande generationer.

Välkommen till EcoHeat - din partner för energieffektiv uppvärmning och fastighetsoptimering!